|
Subskrypcja kanału RSS Kanał TwojaDieta.pl T A G I ćwiczenia wydolność wino uzależnienie od słodyczy trening słodycze szczupła sylwetka sex pomoc w odchudzaniu owoce morza orzechy odżywianie odchudzanie jak schudnąć indywidualna dieta indeks glikemiczny głodówka figura dietytyk diety odchudzające diety dietetyk dieta przy ćwiczeniach dieta przy treningu dieta kopenhaska dieta francuska dieta czekolada cynk co jeść być szczupłą apetyt na miłość antyoksydanty alkohol afrodyzjaki Montignac |
I 125 g ryżu ugotować na sypko i podzielić na trzy porcje.
II 600 g twarożku podzielić na trzy porcje śniadanie: wymieszać jedną porcję ryżu z 1 pojemnikiem jogurtu owocowego 0 % lub twarożek zmieszać z połową banana obiad: drugą porcję ryżu (twarożku) mieszać z pomidorem, ogórkiem, natką pietruszki, papryką i innymi dowolnymi warzywami oraz 2 plastrami chudej szynki (lub innej wędliny). Doprawić solą. Można zrobić rissotto smażąc wersję z ryżem na 1 łyżce oleju. kolacja: trzecią porcję ryżu (twarożku) wymieszać z dowolnymi trzema owocami i dosłodzić słodzikiem. Dodatkowo możesz zjeść 2 kromki pieczywa chrupkiego oraz wypić 2 l wody mineralnej.
|
Zachęcamy Cię do lektury także innych artykułów na stronach naszego serwisu. Dziś szczególnie polecamy Ci:
|
| redakcja | o serwisie | współpraca | kontakt | reklama | | Dodaj do ulubionych Startuj z nami Poleć nas |
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
|
|