To ile kobieta przytyje w ciąży jest oczywiście uzależnione od wielu czynników. Ważny jest stan zdrowia kobiety, sposób odżywienia przed ciążą, przebieg ciąży, wiek kobiety. Jednak ...
Chciałabyś zacząć ćwiczyć na siłowni, ale nie wiesz jak korzystać z tych wszystkich urządzeń...? Jaką maszynę wybrać, by ćwiczyć określone mięśnie? Dzisiaj zakończą się Twoje wszystkie dylematy! Prezentujemy Ci szczegółowy Poradnik Trenera, zawierający zestaw ćwiczeń opracowanych przez specjalistę naszego serwisu - Panią Hannę Fidusiewicz! Dzięki niemu dowiesz się dokładnie co i jak ćwiczyć, by wzmocnić poszczególne partie ciała. A zatem... zapraszamy do wspólnych treningów!
UWAGA! W Poradni Żywieniowej FOOD LINE możesz skorzystać z doświadczenia i wiedzy Pani Hanny Fidusiewicz umawiając się z nią na indywidualne konsultacje lub treningi. Trening może zostać przeprowadzony w najwygodniejszym dla Ciebie miejscu - w klubie fitness, w otwartej przestrzeni, a nawet w Twoim domu!
Chcesz umówić się na konsultacje? Zadzwoń: (+22) 829 29 20
Ilość głosów: 23 /
Wasza ocena: 8.4/10
ilosc komentarzy: 1
emka (23:16, 2005-01-22) komentarz: dobrze,ze pojawiaja sie takie rzeczy w serwisie dla dietowiczow, jednak bardzo brakuje mi chocby wzmianki o powtorzeniach czy dobieraniu obciazen na poszczegolnych maszynach.nie widze tez opisu poszczegolnych cwiczen, a z tym poczatkujacy maja duze problemy. wiadomo,ze obciazenia i powtorzenia to sprawa indywidualna, ale przydalby sie chociaz krotki komentarz
FOODLINE informuje, ze publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami uzytkowników serwisu twojadieta.pl i nie ponosi odpowiedzialnosci za ich tresc.
Zachęcamy Cię do lektury także innych artykułów na stronach naszego serwisu. Dziś szczególnie polecamy Ci:
Z pewnością nie raz rozpoczynałaś już odchudzanie stosując diety z gazet czy wskazówki przyjaciółek. ...
NAJWYŻEJ OCENIONY
Bulion grzybowy z ziołowymi grzankami z ciabatty
PRZYGOTOWANIE: 30 minut ILOŚĆ PORCJI: 4 AUTOR: moneczka
SPOSÓB WYKONANIA
W dużym garnku grzejemy 2 łyżki oliwy. Dodajemy cebulę i koper, smażymy przez 5 minut na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Cały czas mieszając, dodajemy czosnek i grzyby. Smażymy...
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.