CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 minut ILOŚĆ PORCJI: 1 KALORIE: brak danych OCENA: 0.00 AUTOR: karminek Drukuj
Prosty i dietetyczny omlecik. Do saleterki wbić jajka, dodać połowę zmrożonego i drobno pokrojonego masła oraz ugotowany (rozdrobniony) szpinak. Doprawić solą i pieprzem, dodać rozdrobniony ząbek czosnku i wszystko lekko ubić widelcem. Na patelni teflonowej rozgrzać masło i wlać przygotowaną masę jajeczną. Smażyć 3-4 minutki na mocnym ogniu. No i smacznego :)
PRZYGOTOWANIE: 30 minut ILOŚĆ PORCJI: 4 AUTOR: moneczka
SPOSÓB WYKONANIA
W dużym garnku grzejemy 2 łyżki oliwy. Dodajemy cebulę i koper, smażymy przez 5 minut na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Cały czas mieszając, dodajemy czosnek i grzyby. Smażymy...
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.