CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 minut ILOŚĆ PORCJI: 4 KALORIE: 225 OCENA: 0.00 AUTOR: moneczka Drukuj
Myjemy brzoskwinie i wycieramy do sucha. Przekrajamy owoce na pół i usówamy pestki. Kroimy miąższ w kostkę i rozkładamy do 4 kielizków lub pucharków.
Następnie nabieramy kulki lodów i wkładamy po jednej do każdego naczynia.
Wlewamy wino musujące i posypujemy deser prażonymi migdałami.
Podawać odrazu:D
PRZYGOTOWANIE: 30 minut ILOŚĆ PORCJI: 4 AUTOR: moneczka
SPOSÓB WYKONANIA
W dużym garnku grzejemy 2 łyżki oliwy. Dodajemy cebulę i koper, smażymy przez 5 minut na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Cały czas mieszając, dodajemy czosnek i grzyby. Smażymy...
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.