CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 minut ILOŚĆ PORCJI: 4 KALORIE: 484 OCENA: 0.00 AUTOR: moneczka Drukuj
Zaczynamy od ugotowania makaronu ( zgodnie z instrukcją na opakowaniu). W trakcie gotowania makaronu rozgrzewamy olej na dużej patelni. Wrzucamy pieczarki i smażymy przez 8 minut, aż się przyrumienią. Do pieczarek dodajemy łososia, pietruszkę, śmietanę, sok z cytryny i wymieszać.
Następnie odcedzamy makaron i mieszamy z sosem.
Smacznego :D
PRZYGOTOWANIE: 30 minut ILOŚĆ PORCJI: 4 AUTOR: moneczka
SPOSÓB WYKONANIA
W dużym garnku grzejemy 2 łyżki oliwy. Dodajemy cebulę i koper, smażymy przez 5 minut na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Cały czas mieszając, dodajemy czosnek i grzyby. Smażymy...
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.