Dieta, skuteczne odchudzanie
Dieta, skuteczne odchudzanie
LOGIN     HASŁO    
ZAREJESTRUJ SIĘ  Czy warto?  Zapomniałaś hasła?
Nasze programyDiety i odchudzanieZdrowieUrodaFitnessPsycheDziecko i ciążaKuchnia i przepisyWarto wypróbować
DANIA MĄCZNE (4)
DANIA Z JAJEK (5)
DANIA Z WARZYW (4)
DESERY I CIASTA (6)
DRINKI Z ALKOHOLEM (0)
Kamis (2)
KANAPKI I DODATKI DO CHLEBA (10)
NAPOJE I KOKTAJLE (0)
SAŁAKI I SURÓWKI (2)
SOSY I DIPY (1)
SPOSÓB NA SOJĘ I INNE STRĄCZKOWE (2)
Z CIELĘCINĄ (0)
Z DROBIEM (0)
Z GRZYBAMI (1)
Z KASZĄ (1)
Z MAKARONEM (2)
Z OWOCAMI MORZA (1)
Z RYBAMI (2)
Z RYŻEM (1)
Z WIEPRZOWINĄ (3)
Z WOŁOWINĄ (1)
ZAKĄSKI, PRZEKĄSKI (11)
ZUPY (2)
INDEKS




Sonda
wszystkie sondy




Subskrypcja kanału RSS

Kanał TwojaDieta.pl



T A G I
ćwiczenia wydolność wino uzależnienie od słodyczy trening słodycze szczupła sylwetka sex pomoc w odchudzaniu owoce morza orzechy odżywianie odchudzanie jak schudnąć indywidualna dieta indeks glikemiczny głodówka figura dietytyk diety odchudzające diety dietetyk dieta przy ćwiczeniach dieta przy treningu dieta kopenhaska dieta francuska dieta czekolada cynk co jeść być szczupłą apetyt na miłość antyoksydanty alkohol afrodyzjaki Montignac

Kuskus z pieczonymi warzywami

  • 1 czerwona i 1 żółta papryka (pokrojone w kostkę)
  • 2 cukinie(pokrojone w kostkę)
  • 1 bakłażan ( pokrojony w kostkę)
  • 1 drobno posiekana czerwona cebula
  • 2 drobno posiekane ząbki czosnku
  • 1 łyżka drobno posiekanego, świezego rozmarynu
  • 5 łyżek oliwy
  • 250 g kaszy kuskus
  • 400 g drobnej fasoli z puszki
  • 2 łyżki octu balsamicznego
  • zielona sałata
Informacje
KATEGORIA:
DANIA Z WARZYW
Z KASZĄ

CZAS PRZYGOTOWANIA:
50 minut
ILOŚĆ PORCJI: 4
KALORIE: 478
OCENA: 0.00
AUTOR: moneczka
Drukuj


Nagrzewamy piekarnik do temperatury 220 stopni. W duzym naczyniu żaroodpornym umieszczamy czosnek, rozmarym i wsdzystkie warzywa. Polewamy je 4 łyzkami oliwy, przyprawiamy i mieszamy. Pieczemy około 20 minut.
W tym czasie zalewamy kuskus 400 ml wrzącej wody. Solimy i odstawiamy na 20 minut, aż kasza wchłonie wode.
Do warzyw dodajemy fasolę oraz ocet. Bardzo dokładnie mieszamy i pieczemy przez kolejne 10 minut.
Za pomocą widelca wzruszamy kuskus i rozdzielamy go na talerze, nakładając na wierzch warzywa.
Podajemy na liściach sałaty.
Smacznego :D


Twój e-mail: E-mail przyjaciela:


bardzo słaby

słaby

przeciętny

dobry

bardzo dobry



Musisz być zarejstrowanym użytkownikiem serwisu aby móc dodawać własne przepisy

Zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta na Twojadieta.pl



składników    nazwy    Opisu
 





NAJWYŻEJ OCENIONY
Bulion grzybowy z ziołowymi grzankami z ciabatty
PRZYGOTOWANIE: 30 minut
ILOŚĆ PORCJI: 4
AUTOR: moneczka

SPOSÓB WYKONANIA
W dużym garnku grzejemy 2 łyżki oliwy. Dodajemy cebulę i koper, smażymy przez 5 minut na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Cały czas mieszając, dodajemy czosnek i grzyby. Smażymy...

Najnowsze przepisy
POTRAWA
Kamis 1
Kamis 2
POTRAWA
Sałatka z sosem salsa
Tagliatelle z wędzonym łososiem
Tarta z jajkami i boczkiem
Ciastka z płatków owsianych
Kuskus z pieczonymi warzywami
Pudding ryżowy z szafranem
Ciasteczka z płatków muesli
Rosti z krewetek i kukurydzy


| redakcja | o serwisie | współpraca | kontakt | reklama | Dodaj do ulubionych     Startuj z nami     Poleć nas
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.