Dieta, skuteczne odchudzanie
Dieta, skuteczne odchudzanie
LOGIN     HASŁO    
ZAREJESTRUJ SIĘ  Czy warto?  Zapomniałaś hasła?
Nasze programyDiety i odchudzanieZdrowieUrodaFitnessPsycheDziecko i ciążaKuchnia i przepisyWarto wypróbować
DANIA MĄCZNE (4)
DANIA Z JAJEK (5)
DANIA Z WARZYW (4)
DESERY I CIASTA (6)
DRINKI Z ALKOHOLEM (0)
Kamis (2)
KANAPKI I DODATKI DO CHLEBA (10)
NAPOJE I KOKTAJLE (0)
SAŁAKI I SURÓWKI (2)
SOSY I DIPY (1)
SPOSÓB NA SOJĘ I INNE STRĄCZKOWE (2)
Z CIELĘCINĄ (0)
Z DROBIEM (0)
Z GRZYBAMI (1)
Z KASZĄ (1)
Z MAKARONEM (2)
Z OWOCAMI MORZA (1)
Z RYBAMI (2)
Z RYŻEM (1)
Z WIEPRZOWINĄ (3)
Z WOŁOWINĄ (1)
ZAKĄSKI, PRZEKĄSKI (11)
ZUPY (2)
INDEKS




Sonda
wszystkie sondy




Subskrypcja kanału RSS

Kanał TwojaDieta.pl



T A G I
ćwiczenia wydolność wino uzależnienie od słodyczy trening słodycze szczupła sylwetka sex pomoc w odchudzaniu owoce morza orzechy odżywianie odchudzanie jak schudnąć indywidualna dieta indeks glikemiczny głodówka figura dietytyk diety odchudzające diety dietetyk dieta przy ćwiczeniach dieta przy treningu dieta kopenhaska dieta francuska dieta czekolada cynk co jeść być szczupłą apetyt na miłość antyoksydanty alkohol afrodyzjaki Montignac

Ciasteczka z płatków muesli

  • 50 g ziaren sezamowych
  • 50 g mielonych migdałów
  • 85 g pestek dyni
  • 85 g posiekanych suszonych moreli
  • 85 g posiekanych suszonych owoców papai lub mango
  • 85 g rodzynek
  • 85 g orzechów włoskich
  • 1 1/2 łyżeczki mielonego cynamonu
  • 350 g płatków owsianych
  • 250 g cukru
  • 140 g jasnego miodu
  • 175 g masła
Informacje
KATEGORIA:
DESERY I CIASTA

CZAS PRZYGOTOWANIA:
40 minut
ILOŚĆ PORCJI: 8
KALORIE: 696
OCENA: 0.00
AUTOR: moneczka
Drukuj


Rozgrzewamy wcześniej piekarnik do 190 stopni.
Wykładamy papierem do pieczenia blachę o boku 23 cm i głębokości 5 cm.
Roztapiamy w garnku masło z miodem i dodajemy cukier. Podgrzewamy 5 minut na małym ogniu mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotujemy około 2 minut, aż powstanie gęsty sos karmelowy.
Wrzucamy wszystkie pozostałe składniki i dokładnie mieszamy.
Przekładamy masę na blachę i przyciskamy ciepłą, wilgotną łyżką. Pieczemy 15 minut, aż do momentu, gdy masa zrobi się brązowa na brzegach. Wyjmujemy i zabieramy papier do pieczenia. Studzimy i kroimy na kwadraty.


Twój e-mail: E-mail przyjaciela:


bardzo słaby

słaby

przeciętny

dobry

bardzo dobry



Musisz być zarejstrowanym użytkownikiem serwisu aby móc dodawać własne przepisy

Zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta na Twojadieta.pl



składników    nazwy    Opisu
 





NAJWYŻEJ OCENIONY
Bulion grzybowy z ziołowymi grzankami z ciabatty
PRZYGOTOWANIE: 30 minut
ILOŚĆ PORCJI: 4
AUTOR: moneczka

SPOSÓB WYKONANIA
W dużym garnku grzejemy 2 łyżki oliwy. Dodajemy cebulę i koper, smażymy przez 5 minut na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Cały czas mieszając, dodajemy czosnek i grzyby. Smażymy...

Najnowsze przepisy
POTRAWA
Kamis 1
Kamis 2
POTRAWA
Sałatka z sosem salsa
Tagliatelle z wędzonym łososiem
Tarta z jajkami i boczkiem
Ciastka z płatków owsianych
Kuskus z pieczonymi warzywami
Pudding ryżowy z szafranem
Ciasteczka z płatków muesli
Rosti z krewetek i kukurydzy


| redakcja | o serwisie | współpraca | kontakt | reklama | Dodaj do ulubionych     Startuj z nami     Poleć nas
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.