Dieta, skuteczne odchudzanie
Dieta, skuteczne odchudzanie
LOGIN     HASŁO    
ZAREJESTRUJ SIĘ  Czy warto?  Zapomniałaś hasła?
Nasze programyDiety i odchudzanieZdrowieUrodaFitnessPsycheDziecko i ciążaKuchnia i przepisyWarto wypróbować


Czy wiesz, że ...
Pączek w 1/5 składa się z tłuszczu...
Pączki smaży się w głębokim tłuszczu. W czasie smażenia produkty chłoną tłuszcz jak gąbka. I z niepozornie wyglądającego pączka robi się bomba kaloryczna i tłuszczowa. 1 paczek to aż 240 kalorii ...



Sonda
Czy robisz zakupy w internecie?
Tak, często
Tak, ale raczej sporadycznie
Nie, ale mam zamiar w przyszłości
Nie i nie planuję
  




Subskrypcja kanału RSS

Kanał TwojaDieta.pl



T A G I
ćwiczenia wydolność wino uzależnienie od słodyczy trening słodycze szczupła sylwetka sex pomoc w odchudzaniu owoce morza orzechy odżywianie odchudzanie jak schudnąć indywidualna dieta indeks glikemiczny głodówka figura dietytyk diety odchudzające diety dietetyk dieta przy ćwiczeniach dieta przy treningu dieta kopenhaska dieta francuska dieta czekolada cynk co jeść być szczupłą apetyt na miłość antyoksydanty alkohol afrodyzjaki Montignac
jesteś w: strona główna Sondy

Pytanie: Jak często chciałabyś otrzymywać nasz newsletter

Odpowiedź ilość głosów
Zawsze kiedy pojawi się nowy artykuł
691
Często - nawet kilka razy w tygodniu
62
Najlepiej byłoby raz w tygodniu
103
Wystarczy raz na dwa tygodnie
20
Nie częściej niż raz w miesiącu
16
Kilka razy w roku w zupełności by wystarczyło
28

Sonda
Jak często chciałabyś otrzymywać nasz newsletter
Zawsze kiedy pojawi się nowy artykuł
Często - nawet kilka razy w tygodniu
Najlepiej byłoby raz w tygodniu
Wystarczy raz na dwa tygodnie
Nie częściej niż raz w miesiącu
Kilka razy w roku w zupełności by wystarczyło
  

Wszystkie sondy
SZUKAJ NA STRONIE  
TWOJE BMI:  waga (kg)   wzrost (cm) 




NAJWYŻEJ OCENIONY
Bulion grzybowy z ziołowymi grzankami z ciabatty
PRZYGOTOWANIE: 30 minut
ILOŚĆ PORCJI: 4
AUTOR: moneczka

SPOSÓB WYKONANIA
W dużym garnku grzejemy 2 łyżki oliwy. Dodajemy cebulę i koper, smażymy przez 5 minut na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Cały czas mieszając, dodajemy czosnek i grzyby. Smażymy...

Najnowsze przepisy
POTRAWA
Kamis 1
Kamis 2
POTRAWA
Sałatka z sosem salsa
Tagliatelle z wędzonym łososiem
Tarta z jajkami i boczkiem
Ciastka z płatków owsianych
Kuskus z pieczonymi warzywami
Pudding ryżowy z szafranem
Ciasteczka z płatków muesli
Rosti z krewetek i kukurydzy






| redakcja | o serwisie | współpraca | kontakt | reklama | Dodaj do ulubionych     Startuj z nami     Poleć nas
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.