Kanapki zwykle kojarzą się z nudą i monotonią – chleb, masło, ser, wędlina – to typowy zestaw. No, czasem jeszcze plaster pomidora albo ogórka i gotowe. Codziennie to samo. Na śniadanie, w szkole, w pracy i na kolacje. Tymczasem robienie kanapek może być prawdziwą sztuką, a ich jedzenie prawdziwą ucztą dla zmysłów. Wystarczy tylko trochę wyobraźni. Podzielisz się swoimi pomysłami?
PRZYGOTOWANIE: 30 minut ILOŚĆ PORCJI: 4 AUTOR: moneczka
SPOSÓB WYKONANIA
W dużym garnku grzejemy 2 łyżki oliwy. Dodajemy cebulę i koper, smażymy przez 5 minut na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Cały czas mieszając, dodajemy czosnek i grzyby. Smażymy...
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.