Woda nie ma kalorii, ale mają je wody smakowe. Wody smakowe oprócz składników mineralnych naturalnie występujących zawierają także substancje aromatyczne i słodzące. To niewiarygodne, ...
Chciałabyś zacząć ćwiczyć na siłowni, ale nie wiesz jak korzystać z tych wszystkich urządzeń...? Jaką maszynę wybrać, by ćwiczyć określone mięśnie? Dzisiaj zakończą się Twoje wszystkie dylematy! Prezentujemy Ci szczegółowy Poradnik Trenera, zawierający zestaw ćwiczeń opracowanych przez specjalistę naszego serwisu - Panią Hannę Fidusiewicz! Dzięki niemu dowiesz się dokładnie co i jak ćwiczyć, by wzmocnić poszczególne partie ciała. A zatem... zapraszamy do wspólnych treningów!
UWAGA! W Poradni Żywieniowej FOOD LINE możesz skorzystać z doświadczenia i wiedzy Pani Hanny Fidusiewicz umawiając się z nią na indywidualne konsultacje lub treningi. Trening może zostać przeprowadzony w najwygodniejszym dla Ciebie miejscu - w klubie fitness, w otwartej przestrzeni, a nawet w Twoim domu!
Chcesz umówić się na konsultacje? Zadzwoń: (+22) 829 29 20
Ilość głosów: 23 /
Wasza ocena: 8.4/10
ilosc komentarzy: 1
emka (23:16, 2005-01-22) komentarz: dobrze,ze pojawiaja sie takie rzeczy w serwisie dla dietowiczow, jednak bardzo brakuje mi chocby wzmianki o powtorzeniach czy dobieraniu obciazen na poszczegolnych maszynach.nie widze tez opisu poszczegolnych cwiczen, a z tym poczatkujacy maja duze problemy. wiadomo,ze obciazenia i powtorzenia to sprawa indywidualna, ale przydalby sie chociaz krotki komentarz
FOODLINE informuje, ze publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami uzytkowników serwisu twojadieta.pl i nie ponosi odpowiedzialnosci za ich tresc.
Zachęcamy Cię do lektury także innych artykułów na stronach naszego serwisu. Dziś szczególnie polecamy Ci:
Jak bardzo nasz wygląd poprawiają zadbane, piękne i zdrowe włosy? To pytanie chyba nie wymaga odpowiedzi. ...
NAJWYŻEJ OCENIONY
Bulion grzybowy z ziołowymi grzankami z ciabatty
PRZYGOTOWANIE: 30 minut ILOŚĆ PORCJI: 4 AUTOR: moneczka
SPOSÓB WYKONANIA
W dużym garnku grzejemy 2 łyżki oliwy. Dodajemy cebulę i koper, smażymy przez 5 minut na dużym ogniu, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Cały czas mieszając, dodajemy czosnek i grzyby. Smażymy...
(C) Copyright Poradnia Żywieniowa FOOD LINE 2000-2007
Wszystkie zdjęcia i artykuły zamieszczone na tych stronach są chronione prawami autorskimi.
Kopiowanie i używanie do innych celów bez pisemnej zgody redakcji zabronione.